top of page

SÖNDAGENS PROGRAM

_DSC0601.jpg

Jamsession East

Välkommen att delta i ett jam med temat East som i detta fall rymmer stilar så som balkan, grekiskt, orientaliskt, turkiskt, osmanskt mm.

Jammet är akustisk och alla instrument är välkomna. Om du spelar ett instrument som behöver förstärkas (till exempel elbas), är du välkommen att vara med också - på en akustisk volymnivå.

15.00 - 18.00 | Mosaik Konstcafé

Föreläsning | Bäckadräkten

Stil och identitet bortom det binära. Bäckadräkten är ett folkdräktsprojekt där vi sammanvävt de manliga och kvinnliga idealen och normerna i den svenska folkdräktstraditionen och skapat en unisexdräkt. Projektet verkar för att sprida positiv transmedvetenhet och diskutera stil och identitet bortom det binära.

 

Projektledare Fredy Samuel Lundh/Fredy Clue kommer berätta om process, värdegrund, fokusgrupp och tema, problematisera ämnet och visa den nya dräkten.

 

Vi kommer tillsammans diskutera Stil och identitet och ta del och lära oss av varandras erfarenheter.

13.30 | Majornas böcker & kaffe

Fredy Clue finNH_Photo Elisabeth Jubelin ELLIEGANZA_edited.jpg

Jamsession West

Välkommen att delta i ett jam med temat West som i detta fall rymmer stilar så som nordiskt, keltiskt och amerikanskt mm.

Jammet är akustisk och alla instrument är välkomna. Om du spelar ett instrument som behöver förstärkas (till exempel elbas), är du välkommen att vara med också - på en akustisk volymnivå.

15.00 - 18.00 | We & Deli

received_376429589846768.jpeg
DSCF0403_edited_edited.jpg

Jamsession World

På jammet med temat World ryms alla folkmusikgenrer! Ta med ditt instrument så spelar vi den musik som de som kommer kan och vill spela, allt från svensk folkmusik till rebetiko, balkan, irländskt, franskt...

 

Jammet är akustisk och alla instrument är välkomna. Om du spelar ett instrument som behöver förstärkas (till exempel elbas), är du välkommen att vara med också - på en akustisk volymnivå.

18.00 - 21.00 | Mosaik Konstcafé

bottom of page